Menu

Nieuws

Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws en bezoek regelmatig
onze nieuwspagina.

Lees meer

Zoek je dagopvang (doggy day care) of privé opvoeding op maat? De eerste stapjes naar een opgevoede hond/pup? Bij tante Brats ben je aan het juiste adres!

Contacteer ons!

Tante Brats met een hart voor dieren en mensen.


Wij werken heel nauw samen met Laika vzw, dat heel wat mooie initiatieven neemt. Daarom raden we u aan om de website van Laika eens te bezoeken: www.laikavzw.be.
Hieronder geven we kort een greep uit het aanbod waarvoor Laika onze steun verdie

Diensten voor bejaarden

Wanneer het baasje naar het woonzorgcentrum moet, proberen wij hun huisdier op te vangen en regelmatig op bezoek te gaan. Bejaarden kunnen ook een beroep doen op ons om bijvoorbeeld met hun huisdier naar de dierenarts te gaan. Ze kunnen ook gebruik maken van onze uitlaatdienst.

Time-out

Wij ondersteunen jongeren die tijdelijk een time-out nodig hebben. We betrekken ze in de dagelijkse verzorging van huisdieren. We leren ze
zelfredzaamheid en assertiviteit.

Hondenkampen

Tijdens de vakanties organiseren we hondenkampen.  We leren de kinderen op de correcte manier omgaan met honden.  We doen allerlei activiteiten vb. bezoek aan de dierenarts, bezoek aan de honden kinesist, truckjes aanleren ...

We doen ook allerlei spelletjes.

Voedingsadvies

Een goede, gezonde en evenwichtige voeding is (zoals bij mensen) ook de basis voor een goede gezondheid van elk dier. U vermijdt zo allergieën en andere terugkerende kwaaltjes. We zien het aantal gedragsproblemen ook verminderen door kwaliteitsvoeding te geven op basis van 100 % natuurlijke producten.

Celtic Connection voeding.

Herplaatsingen

 Een hond herplaatsen gaat meestal gepaard met het vinden van een opvanggezin die in eerste instantie instaan voor haar/zijn verzorging en basisbehoeften (voedsel, aandacht en geborgenheid).

Wilt u hier graag meer over weten? Dan verwijzen we u graag door naar www.laikavzw.be. Hebt u dan nog vragen? Dan kunt u ze stellen via onze contactpagina.

De Bratserkes

Molenstraat 151
2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Ligging
+32 475 37 14 07
info@debratserkes.be
debratserkes@gmail.com
BTW BE 0848 392 979
Belgiƫ

Erkeninngscertificaat

   
Back to Top